Dolar 39,1836
Euro 44,7933
Altın 4.249,19
BİST 9.008,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Sal 28°C
Çar 30°C
Per 30°C
Cum 28°C

CHP’Lİ ZEYBEK’TEN 19 MAYIS MESAJI

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

CHP’Lİ ZEYBEK’TEN 19 MAYIS MESAJI
19 Mayıs 2022
A+
A-
“Öyle bir zamandayız ki, geldiğimiz noktada gençlerin fikirlerine önem verilmeyen, gençlerin ülkeyi terk etmelerini umursamayan bir anlayışın hakim olduğu zamanlar… İşte böyle bir zamanda 19 Mayıs’ı çok daha azimle, inançla ve coşkuyla kutlamanın kıvancı içindeyiz. Bugün geleceğimiz olan gençlerin yaşam tarzına müdahale eden, gençlere eğlenmeyi çok gören, gençlerin gelecek umutlarını mahvetmek için elinden geleni yapan bir iktidar anlayışı içerisindeyiz. Tam da bu yüzden 19 Mayıs’a sıkı sıkı sarılmalıyız.
Atatürk’ün Kurtuluş mücadelesini başlattığı bu kutsal günde bir millet özgürlüğü için, gelecek umutları için bu topraklar üzerinde can vermiştir, yine olsa yine can verecektir. Bugüne kadar bu memleket toprakları üzerinde, bağımsızlığı, özgürlüğü, hür yaşama idealleri için can veren şehitlerimizi saygıyla anıyorum ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı canı gönülden kutluyorum”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.