Çorlu’ya inen şarkıcı Inna’dan ‘Çorum’ mesajı
Yeni şarkısının promosyon çalışmaları için Romanya’dan Türkiye’ye gelen ancak kar nedeniyle uçağı Çorlu’ya inmek zorunda kalan Inna, sosyal medya hesabından “Çorum’a iniyoruz” paylaşımı yaptı.

Yeni şarkısı “Up”’ın promosyon çalışmaları için Romanya’dan Türkiye’ye gelmek için yola çıkan şarkıcı ve söz yazarı Inna’nın uçağı, İstanbul’u etkileyen kar fırtınası nedeniyle Çorlu’ya inmek zorunda kaldı.
Yolların kapanması nedeniyle Çorlu’da kalan şarkıcı Inna’nın, İstanbul’da çeşitli TV ve radyo programlarına katılması bekleniyordu. Ancak Inna’nın programı kar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Hava şartları nedeniyle Çorlu’ya inmek zorunda kalan Inna, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafında “Bu fotoğrafta İstanbul’da olduğumu göstermeliydim. Ama olmadı. Türkiye’de bir yerde güvendeyim. Fakat yorgunum” dedi. Inna’nın sosyal medyada ‘Çorlu’ yerine ‘Çorum’ yazması dikkat çekti.