Dolar 32,5245
Euro 34,7521
Altın 2.490,25
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına Kılıçdaroğlu ve Akşener’den sert tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’deki grup toplantısının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Erdoğan’ın açıklamaları üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den sert tepki geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına Kılıçdaroğlu ve Akşener’den sert tepki!
26 Mayıs 2021
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM’deki grup toplantısının ardından sosyal medyadan açıklama yaptı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada, “Erdoğan binlerce trolünden umudunu kaybetmiş olacak ki, kendi de trol gibi konuşmaya başlamış. Mafya ağzı ile ‘bunlar daha iyi günler’ demiş. Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz. Sandığı getir sandığı” dedi.

İYİ Parti lideri Akşener de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelik “Gelin Hanıma Rize’de gayet güzel bir ders verdiler. Gerekeni yaptılar. Bu daha bir, daha neler olacak neler. Bunlar iyi günler” açıklamasını “İşte biz, tam olarak da bu nedenle, iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistem diyoruz” notuyla paylaştı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.