Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Cumhurbaşkanının berberi tarafından rehin alındı!

Demet Akalın’ın eşi Ozan Kurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın berberi tarafından rehin alındı.
Konu ile alakalı Instagram hikayesi paylaşan Akalın, “Şu an İzmir Havaalanı’ndan dönmeye çalışıyorum. Hirağan’da yan tarafla kavga olmuş ve Okan Kurt’u çıkartmıyorlarmış dışarı” dedi…

Cumhurbaşkanının berberi tarafından rehin alındı!
18 Ekim 2021
A+
A-

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından paylaştığı hikayelerde eşi için yardım istedi. Sahibi olduğu Hirahan Restoran’da yan komşusuyla kavga eden Okan Kurt’un dışarı çıkartılmadığı ve polisin de içeri girmesine izin verilmediğini ifade eden Akalın, “Nerede yaşıyoruz ya? Nerede yani bu polisler? Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Adamın can güvenliği yok yani” dedi.

SOSYAL MEDYADAN YARDIM İSTEDİ

Konu ile alakalı Instagram hikayesi paylaşan Akalın, “Şu an İzmir Havaalanı’ndan dönmeye çalışıyorum. Hirağan’da yan tarafla kavga olmuş ve Okan Kurt’u çıkartmıyorlarmış dışarı. Polisi sokmuyorlarmış dükkanın içine. Nerede yaşıyoruz biz? Nerede yaşıyoruz, Beykoz emniyeti nerede? Nerede yani bu polisler? Anlayamadım yani. Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Bu nasıl bir şey ya? Böyle bir şey olabilir mi? ‘Çıkartmayacağız Okan Kurt’u o dükkandan’. Nasıl oluyor bu işler?” dedi.

“ADAMIN CAN GÜVENLİĞİ YOK, BEN DE GİDECEĞİM KADIN BAŞIMA”

Başka bir hikayesinde ise Akalın “Bütün basındaki arkadaşlarımdan da rica ediyorum. Adamın can güvenliği yok yani. Bir inin bakalım Hirağan’a, ben yoldayım. Ben de gideceğim kadın başıma. Hangi sokağı kapatıp, kimi dükkana almıyorlar göreceğiz. Polisi tutuyor adamlar. Polisin içeri girmesine izin vermiyorlar” ifadelerini kullandı.

OKAN KURT: CUMHURBAŞKANININ BERBERİYMİŞ

Okan Kurt olayların ardından gittiği karakol çıkışında açıklama yaptı. Kurt, “Beni tehdit eden kişi Cumhurbaşkanı’nın berberiymiş” dedi.

Kurt, olayın yan dükkanın itirazları ve tehditleri üzerine çıkan tartışma sonucunda yaşandığını anlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.