İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 31°C
Sal 30°C
Çar 30°C
Per 30°C
Memleket Partisi Zonguldak 5. sıra milletvekili adayı olan Cem Saygı, garip dansıyla gündem olmuştu. Karadeniz Ereğli ilçesinde düzenlenen festivalde fenalaşan Saygı, hastaneye kaldırıldı.
28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri öncesi dans videosuyla gündem olan ve yaşanan süreçte Memleket Partisi Zonguldak 5. sıra milletvekili adaylığından istifa eden Cem Saygı, Karadeniz Ereğli 23. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde fenalaştı.
HASTANEYE KALDIRILDI
Henüz bilinmeyen bir nedenle fenalaşan Saygı olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ambulansa alınan Saygı, ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü. Saygı’nın sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi edinildi.