İstanbul 5°C
Açık
İstanbul
5°C
Açık
Pts 7°C
Sal 10°C
Çar 13°C
Per 12°C
Mültecilerle ilgili tartışmalar devam ederken sürpriz bir çıkış da ünlü şarkıcı Demet Akalın’dan geldi. Radyodan dinlediği haberi takipçileriyle paylaşan Akalın, “Radyoda duydum şu an 3.5 milyon Afgan yolda geliyormuş. Ne yapacağız merak ediyorum” ifadelerini kullandı.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın açıklamalarından sonra gündeme gelen mültecilerle ilgili tartışmalara ünlü isimler de dahil oluyor. Konuyla ilgili iş insanı Arzu Sabancı’dan sonra bir çıkışı da Demet Akalın’dan geldi.
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşıma imza atan Akalın, “Radyoda duydum şu an 3.5 milyon Afgan yolda geliyormuş. 200 binden fazlada şu an Türkiye’deymiş! Ne yapacağız merak ediyorum” ifadelerini kullandı.