Dolar 32,5999
Euro 34,7203
Altın 2.497,86
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Deniz Naki’ye şok! Tutuklandı

Bir dönem Misli.com 2. Lig ekibi Amed Sportif Faaliyetler’de forma giyen Deniz Naki’nin Almanya’da şantaj, haraç ve uyuşturucu kaçakçılığı gibi suçlamalardan 6 aydır gözaltında olduğu bildirildi.

Deniz Naki’ye şok! Tutuklandı
24 Aralık 2020
A+
A-

Welt gazetesine yer alan haberde, daha önce Almanya Birinci Futbol Ligi’nde de (Bundesliga) forma giyen Deniz Naki’nin çıkar amaçlı suç örgütü kurarak yönettiği ve bu nedenle gözaltında tutulduğunu yazdı.

ANKARA’DA SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Türkiye’de ilk olarak 2013 yılında Gençlerbirliği forması giyen ve birçok kez terör örgütü propagandası yapmaktan ceza alan Deniz Naki, bu süreçte sosyal medya hesaplarından yaptığı terör örgütünü öven paylaşımları yüzünden Ankara’da saldırıya uğramıştı.

PEŞMERGE KIYAFETİYLE NEVRUZ KUTLADI

Gençlerbirliği ile yolları ayrılan ve bir süre kulüpsüz kalan Deniz Naki, daha sonra Amed Sportif Faaliyetler ile anlaştı. Burada terör örgütüne verdiği desteği sürdüren futbolcu, 2016’daki Nevruz kutlamalarına peşmerge kıyafeti ile katılmıştı.

YGP’YE DESTEK

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin operasyon yaptığı Afrin’deki YPG’li teröristlere destek çıkan Naki, Almanya’nın Köln şehrinde yapılacak mitinge herkesi sosyal medyadan davet etmişti.

FUTBOLDAN MEN EDİLMİŞTİ

Deniz Naki, 2018 yılında Amedspor forması giyerken ayrımcılık ve ideolojik propaganda yaptığı gerekçesiyle TFF’den 3 yıl 6 ay sahalardan men cezası almış, cezası 3 yılı aştığı için ömür boyu futboldan men edilmişti.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.