Dolar 32,4329
Euro 34,4643
Altın 2.488,57
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Emre Belözoğlu Fenerbahçe’ye veda ediyor!

Fenerbahçe’de teknik direktör konusunun haftaya netleşeceğini belirten Başkan Ali Koç, ekibiyle birlikte 3 isim üzerine görüşmeye başladı. Mevcut teknik direktör Emre Belözoğlu’nu aklından çıkartan Koç’un aklındaki adayların, Löw, Dalic ve Favre olduğu öğrenildi. EURO 2020 sonrasında görevlerine veda edecek Löw ve Dalic liste başındayken; bir senedir takım çalıştırmayan Favre’nin gelmesinin ise diğer adaylara göre daha düşük bir ihtimal olduğu öğrenildi. Öte yandan kariyerine teknik adam olarak devam etmek isteyen Emre Belözoğlu’nun geleceği ise henüz bilinmiyor.

Emre Belözoğlu Fenerbahçe’ye veda ediyor!
21 Mayıs 2021
A+
A-

LÖW’ÜN CEVABI ÖNCELİK

Sezonu hayal kırıklığıyla kapatan Fenerbahçe’nin gündeminde bir kez daha teknik direktör konusu ön plana çıktı. Özellikle Başkan Ali Koç’un dünkü basın toplantısında, “Transfer ve teknik direktör konusunu haftaya konuşuruz” demesi, gözleri yeniden gündemdeki isimlere çevirdi. Fenerbahçe Yönetimi, Emre Belözoğlu ile yola devam etme ihtimali kadar, diğer seçenekleri de masaya yatırmış durumda. Listenin başında, EURO 2020 sonrası Almanya Milli Takımı’na veda edecek olan Löw var. Deneyimli futbol adamından hızlı bir cevap istenilecek, ona göre adım atılacak.

DALIC HIRVATİSTAN’I BIRAKIYOR

Löw’ün ardından öne çıkan diğer isim, Hırvatistan’ın hocası Dalic. O da EURO 2020 sonrası görevinden ayrılacak. Sarı-Lacivertliler, 54 yaşındaki teknik adamla uzun süredir temas halinde. Listedeki diğer aday ise son olarak Dortmund’u çalıştıran ve 2021 yılını boş geçiren Favre. İsviçreli hocanın, Fener’in teklifini kabul etme ihtimali diğer adaylara göre daha yüksek görünüyor. Bu isimlerden bir hafta içinde hızlı bir sonuç alınamazsa Emre Belözoğlu ile yola devam edilme ihtimali var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.