Dolar 32,5021
Euro 34,5289
Altın 2.495,53
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Emre Belözoğlu’ndan Mesut Özil açıklaması

Fenerbahçe’nin transfer görüşmelerine başladığını duyurduğu Mesut Özil, özel uçakla Londra’dan İstanbul’a geldi.

Emre Belözoğlu’ndan Mesut Özil açıklaması
18 Ocak 2021
A+
A-

Mesut Özil’i ve ailesini taşıyan uçağın gelişini saniye saniye takip eden Fenerbahçe taraftarı sosyal medyada gündem yarattı. Mesut Özil’i taşıyan uçak Atatürk Havaalanı’na iniş yaptı. Fenerbahçe’ye gelişinin kendisi için rüya olduğunu söyleyen Mesut Özil’in heyecanı dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu da Mesut Özil transferiyle ilgili kulüp televizyonu FB TV’ye dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Mesut Özil ve Fenerbahçe için hayırlı bir süreç olmasını dileyen Emre Belözoğlu, “Hem kendisine hem de ailesine evlerine hoş geldiler diyorum. Söyleyecek çok şey ama benim söyleyeceklerim herhalde bütün Fenerbahçe camiasının ortak düşünceleri olacak.” ifadelerini kullandı.

Gerçekleşecek transferin Mesut’un çocukluk hayali, bütün Fenerbahçelilerin de rüyası olduğunu söyleyen Emre Belözoğlu, “İnşallah gerçekleşecek diye ümit ediyoruz. İnşallah nice kupaları kazanacağımız seneler yaşarız beraberce. Mesut, ülke futbolunun dünya futbolunun görmüş en büyük yıldızlardan bir tanesi. Mesut’un gelmesiyle çok büyük kupalar kazanacağız. Önümüzde 2-3 günlük süreç var. Ondan sonra beklenen açıklamaları hep beraber yaparız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.