Dolar 32,5112
Euro 34,7947
Altın 2.479,06
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Emre kapattı, Galatasaray kaptı

Atakaş Hatayspor maçının 88. dakikasında Emre Akbaba’nın yerine oyuna giren ve 90+3’te fileleri havalandıran Kerem Aktürkoğlu, sahada kaldığı 6 dakikada yeteneklerini göstermişti. Kerem Aktürkoğlu, karşılaşmanın 90+3. dakikasında kendi başlattığı atak sonrası Ömer Bayram’ın asistinde müthiş bir gole imza atarak gecenin en çok konuşulan ismi olmuştu.

Emre kapattı, Galatasaray kaptı
7 Aralık 2020
A+
A-

KESİNLİKLE TRANSFER EDİLMELİ

Sarı-lacivertli kulüp adına çalışan scoutlar, Erzincanspor’u 3. Lig’de şampiyonluğa taşıyan Kerem Aktürkoğlu için ”Kesinlikle transfer edilmeli. İleride Avrupa’ya satıp para kazanabiliriz” raporunu verdi.

“3. LİG OYUNCUSUNA İMZA PARASI VERMEM”

Sportif direktörlüğe getirilen Emre Belözoğlu bizzat devreye girdi ve oyuncunun menajeri ile iletişime geçti. Ancak talepleri duyan Emre Belözoğlu, ”Ben 3. Lig oyuncusuna imza parası vermem” diyerek telefonu kapattı.

GALATASARAY 850 BİN TL MAAŞA İKNA ETTİ

Bu dönem ise G.Saray işi bitirdi. Fatih Terim’in de alınmasını çok istediği Kerem’de ısrarcı olan sarı-kırmızılılar, genç oyuncuyu 850 bin TL maaşa ikna etti.

TÜRK FUTBOLU YENİ BİR YILDIZ KAZANIYOR

Kerem’den çok umutlu olan Terim, 1998’li sol kanadı yavaş yavaş A Takım’a ısındırıyor ve Türk futboluna bir yıldız kazandırmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.