Dolar 38,1881
Euro 43,9906
Altın 4.189,18
BİST 9.321,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 20°C

Eyüpsultanlı şampiyon karateci Uğur Aktaş’a sürpriz

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda karate erkekler kumite +75 kiloda mücadele eden Eyüpsultanlı Uğur Aktaş, kazandığı bronz madalyayla ülkemizi sevince boğdu.

Bu başarıyla Türkiye, 1948’de Londra Olimpiyatları’nda kazanılan toplam madalya rekorunu kırmış oldu.

Eyüpsultanlı şampiyon karateci Uğur Aktaş’a sürpriz
11 Ağustos 2021
A+
A-

BAŞKAN DENİZ KÖKEN, UĞUR AKTAŞ’I EVİNDE ZİYARET ETTİ

Eyüpsultanlı karateci gençler, yurda dönen Aktaş’ın evinin önünde meşalelerle kutlama yaptı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, karateci gençlerle birlikte Eyüpsultan’da yaşayan ve Türkiye’nin 73 yıllık madalya rekorunu kıran Uğur Aktaş’ı evinde ziyaret etti.

Başkan Deniz Köken, kazandığı madalya ile aynı zamanda gönülleri de fetheden Aktaş’a ziyaret sırasında tam altın hediye etti, başarısından dolayı tebrik ederek şampiyonluklarının devamını diledi.

VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ”

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ziyaret sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Milli sporcumuzla olimpiyata gitmeden önce görüşmüştük. Hamdolsun bize verdiği sözü yerine getirdi. Hem pandemi hem yangınlarla beraber ülkemizin morale ihtiyacı vardı. Ülkemize böyle bir madalyayı kazandırdığı için sevgili dostumu ve babasını tebrik ediyorum. Genç kuşaklara örnek olması açısından da çok önemli, birlikte çalışacağız İnşallah” dedi.

“HEDEFİM OLİMPİYAT VE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU”

Uğur Aktaş ise daha çok başarı elde ederek ülkesini gururlandırmak istediğini söyleyerek, “Çok mutluyum, buradan giderken hedefim altın madalya kazanmaktı. Çok çalıştık, bizim dört yıllık bir sürecimiz oldu olimpiyat oyunlarına katılabilmemiz için. Çok zorlu süreçlerden geldik. Çok şükür orada da ülkemize bronz madalya kazandırmak nasip oldu. Çok gururluyum, ülkemizin zor anlarında insanların yüreğine su serpebildiysek, mutlu edebildiysek ne mutlu bize. İnşallah bundan sonraki süreçte de çalışmalarımı devam ettirip hedefim olimpiyat şampiyonluğu, dünya şampiyonluğu. Bu başarıları da elde edip ülkemizi, milletimizi, insanlarımızı daha da gururlandırabiliriz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.