Dolar 39,2618
Euro 44,6724
Altın 4.183,26
BİST 9.019,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Az Bulutlu
İstanbul
25°C
Az Bulutlu
Sal 28°C
Çar 30°C
Per 30°C
Cum 28°C

Fahrettin Yokuş: Sandıkları koruyacağız

Milletvekili Fahrettin Yokuş: Bu seçimde Hile olmıyacak

Fahrettin Yokuş: Sandıkları koruyacağız
27 Aralık 2021
A+
A-

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, İYİ Parti üyelerine seçim güvenliği eğitimi verilmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yokuş:” Bu seçime hile hurda asla karışmayacak.” dedi.

“UMUYORUM BU SEÇİM ŞAİBESİZ GEÇECEK”

Dün İstanbul İl Seçim ve Hukuk Komisyonu ile 1. Bölge eğitmen adaylarına seçim güvenliği eğitimi verdildi. Bu eğitimle beraber 1000 İYİ Parti üyesinin gelecek seçimlerde sandık başında görevlerini layıkıyla yapacağını belirten Fahrettin Yokuş;” Biliyorsunuz sandık seçimlerde ki kilit nokta. Bu zamana kadar fazladan oy, inşaat alanlarında mühürlü kağıtlar, trafoya kedi girmesi, sandık başındakileri oyalama, erkenden gönderme gibi bir çok konudan muzdarip olundu. Biz de artık buna dur demek için sandık başında duran üyelerimize bilgi vermeye karar verdik. Seçim günü nelerle karşılaşılabileceğini anlatmak için böyle bir eğitim düzenlendi. Sonuna kadar sandık başında duracakları tenkit edildi. Umuyorum ki bu eğitimlerle bu seçim şaibesiz geçecek. Sandıkları koruyacağız.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.