Fenerbahçe’de Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi yapılıyor
Fenerbahçe’de Seçimli Yüksek Divan Kurulu toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri’nde başladı. Toplantıya kulüp başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, eski başkanlardan Aziz Yıldırım, yüksek divan kurulu başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan, Nihat Tokat ve yüksek divan kurulu üyeleri katıldı.

Kulüp genel sekreteri Burak Kızılhan, açılış konuşmasında, “Uğur Bey ve ekibinde görev yapan arkadaşlarımıza gösterdikleri özverili hizmetler için ayrıca teşekkür ediyoruz. Gelecekte bu büyük camia için hep bir arada olmayı diliyorum. Bu akşam hakem müdahalesi olmadan, adaletsiz kararlar yaşanmadan bir derbi mücadelesi izleyelim. Futbolda yaşanan her şeye rağmen Fenerbahçe’miz şampiyonluk yarışını sürdürüyor” dedi.
Seçimli genel kurulda 12 sandıkta 4 bin 100 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Başkan adaylarının açıklamalarının ardından oy kullanma işlemlerine geçildi. Oy kullanma işlemi saat 15.00’te sona erecek. Yeni yüksek divan kurulu başkanı, göreve geldiği takdirde 3 yıl boyunca görev yapacak.
Eski Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar ve ekibi, seçim yönetmek üzere seçim heyetine oy birliğiyle seçildi.