Dolar 32,5163
Euro 34,7309
Altın 2.490,17
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Gelecek Partili Atsan: “Sorumun cevabını alamadım, yine mi rant?”

Yunusemre ilçesindeki giysi kumbaraları ile ilgili Yunusemre Belediyesine, daha önce kumbaraların yerini soran Gelecek Partisi Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Atsan, “Geçen ay yönelttiğim sorunun cevabını alamadım. Yunusemre’deki giysi kumbaraları nerede?” dedi. Manisa’nın Yunusemre ilçesinde Belediye tarafından başlatılan bir çalışmada, giysi kumbaraları adı verilen çöp konteynerlerine; eskimiş, kullanılmayan, ihtiyaç fazlası kıyafetler atılarak, geri dönüştürülüyordu. Konteynerlerdeki kıyafetlerin geri dönüşümü noktasında bir rant iddiasının ortaya çıkması üzerine Gelecek Partisi Manisa Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Atsan tarafından bir açıklama yapılarak, “İlk dönemler bu kampanya doğrultusunda ihtiyacı olan ailelere bağışlandığını biliyorduk ancak, son dönemlerde bir firmanın bu giysi kumbaralarını belirli günlerde açıp giysileri aldığı ve bu giysileri geri dönüşüm yapıp ticarete dönüştürdüğü yönünde gelen bilgiler var” diyerek, Belediye Başkanının açıklama yapması yönünde çağrıda bulundu.

Gelecek Partili Atsan: “Sorumun cevabını alamadım, yine mi rant?”
5 Mart 2021
A+
A-

CEVAP GELMEDİ
Atsan’ın çağrısına Belediye yetkilileri sessiz kalırken, Atsan tarafından yeni bir açıklama daha yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Geçen ay yönelttiğim sorunun cevabını hala Yunusemre Belediyesi’nden alamadık. Sokaklardaki giysi kumbaralarının nereye gittiğini vatandaş bilmiyor. Soruyorum, Sn. Dr. Mehmet Çerçi bu soruma cevap verin lütfen. Yine mi rant? Yine mi peşkeş çekildi? Yunusemre’deki giysi kumbaralarının detayında neler var? Vatandaşın iyi niyeti, yandaşa mı yardım ediyor?”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.