Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

“Gençlerimizin en büyük telaşı kendi gelecekleri”

Gelecek Partisi Manisa Gençlik Kolları Başkanı Sinan Atsan, yazılı bir açıklama yaparak, “Gençlerimizin ise en büyük korkularından ve telaşlarından biri kendi gelecekleri ve arkasından gelecek olan yeni nesillerin geleceğidir” dedi. Gençlerden erken seçim çağrısı geldi. Gelecek Partisi Manisa Gençlik Kolları Başkanı Sinan Atsan, yaptığı yazılı açıklamada gençlerin içerisinde bulunduğu duruma dikkat çekti. Gençlerin huzurlu bir gelecek istediğine vurgu yapan Başkan Atsan, erken seçim çağrısında bulundu.

“Gençlerimizin en büyük telaşı kendi gelecekleri”
9 Mart 2021
A+
A-

“HUZURLU BİR MİLLET BIRAKMAYA ANT İÇTİK”

Gençleri Gelecek Partisi’ne oy vermeye davet eden Atsan, “Geçtiğimiz uzun yıllardan beri belirli bir çizgi ile yola çıkan iktidarın, şu an o çizgisinden saptığını tüm ülke olarak görüyoruz. Gençlerimizin ise en büyük korkularından ve telaşlarından biri kendi gelecekleri ve arkasından gelecek olan yeni nesillerin geleceğidir. Şu an ki gençler bir o kadar emindir ki Davutoğlu Başbakanlığı dönemi oldukça huzurlu geçmiştir. Şeffaf bir yönetim istemesi sonrası yetkileri elinden alınan Sn. Başbakan, şimdi yola koyuldu ve biz gençlere yeni bir ufuk açmaya karar verdi. Bizler tüm gücümüz ile Genel Başkan’ımızın yanında olup, gelecek nesiller için müreffeh bir devlet, huzurlu bir millet bırakmaya ant içtik. Gençlerimize ve milletimize çağrımdır! Sizler bu ülkenin geleceğine yön verecek olan nesillersiniz. Sakın ola rehavete kapılmayın. Seçim günü sandıkta geleceğimiz için en doğru kararı verip mührü Çınar’a vurmanız. Çok değil kısa bir süre içinde bu sandık başında hep beraber olacağız ve o zaman diyeceğiz ki, ‘Gelecek bizim gelecek benim gelecek Türkiye’nin.’ İşte bizlerde şu anki karanlığı görüyoruz ve gençler olarak aydınlığa çıkmak için erken seçim istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.