Dolar 35,6571
Euro 37,2358
Altın 3.149,94
BİST 10.130,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Cum 11°C
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 13°C

Hadise’nin açıklamalarına Sinan Akçıl’dan cevap geldi! ‘Pişmanlığım yok gençlik hataları diyorum onlara’

Hadise’nin açıklamalarından sonra gündem olan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, eski sevgilisinin söylediklerine cevap verdi.

Hadise’nin açıklamalarına Sinan Akçıl’dan cevap geldi! ‘Pişmanlığım yok gençlik hataları diyorum onlara’
2 Ocak 2025
A+
A-

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, konuk olduğu programda yine bomba açıklamalarda bulundu.

Akçıl, “2024 çok güzel konserler yapabildiğim, kendi adıma çok şey üretmediğim ama şarkıcı arkadaşlarımı beslediğim bir sene oldu. 2025’ten daha umutluyum. Magazinden kurtulma çabam yok. Halkla bir sorunum olmadı hiç. Piyasada da çok arkadaşım var. Kendimle ilgili kendini beğenmiş burnu kalkık algısı yok. “Sarı oğlum, ailemizin çocuğu” diyorlar anneler.” dedi.

“GÜLÜP GEÇİYORUM”

Ünlü şarkıcı Hadise’nin açıklamalarını da ele alan Sinan Akçıl, Hadise ile yaşananlar sır değil. Bazı bölümleri hariç hatırlanacak, unutulmayacak şeyler. Ama anlatılış şekli enteresan. Artık gülüp geçiyorum.

Müzik piyasasında yıllar içinde birçok isimle kader birliğimiz oldu. Arada birçok hadise yaşandı.

“KİMSEYE KÖTÜLÜĞÜM YOK”

Anlatanlar olur olmaz, ben de bir kara kutuyum. Geçmişi çok deşmiyorum, deşsem sıkıntı olur. İlişkilerimin arkasından konuşmadım, hep iyi bahsediyorum. Benimle küs olmaları; beni sevdiklerini bilmemi, benim de onları sevmiş olmamı değiştirmiyor. Sonuçta ben kimseye kötülük yapmadım, gençlik hataları diyorum bunlara.”

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.