Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

İbrahim Kalın, Erdoğan’ın talimatını YouTube’da açıkladı!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, YouTube’da katıldığı programda, “Cumhurbaşkanımızın iş disiplini gerçekten müthiştir, çok takdire şayandır. O hep böyle söyler, ‘Önemli bir konu olduğunda, gece gündüz demeden beni arayacaksınız.’ Talimattır bu” ifadelerini kullandı.

İbrahim Kalın, Erdoğan’ın talimatını YouTube’da açıkladı!
18 Aralık 2020
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Armağan Çağlayan’ın Youtube‘da sunduğu ‘Gör Beni’ adlı programa konuk oldu. Çağlayan’ın sorularına yanıt veren Kalın, özel hayatına ve iş hayatına dair açıklamalarda bulundu. Programın en dikkat çeken bölümlerinden biri ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerine verdiği talimatı aktardığı kısım oldu.

“BÜTÜN BİLGİLER ORAYA AKIYOR”

Çağlayan’ın çalışma süreçlerine yönelik sorusunu yanıtlayan Kalın, “Öncelikle aranıyoruz ilgili kişiler tarafından. Bizim kendi telefonumuzdan. Cumhurbaşkanlığı Sistemi’yle birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kurduğumuz bir Devlet-Bilgi Enformasyon Merkezi var. Bütün bilgiler oraya akıyor. Mesela bir doğal afet oldu, deprem oldu Allah korusun; onun bilgileri anında oraya gelir” şeklinde konuştu.

“MÜDAHALE GEREKİYORSA GECESİNE BAKILMAZ”

Açıklamalarına devam eden Kalın, “Aranması gereken kişiler prensibine göre, belli bir hiyerarşi içerisinde aranır. Gece kaç olursa olsun. Konu acilse, müdahale gerekiyorsa, sizin alakanızı gerektiriyorsa gecesine bakılmaz. Kalkarsınız, o konuyla ilgilenirsiniz. Eğer fiziki olarak mümkünse toplantıya gidiyoruz. Ama o anda ilgili kişiler farklı yerlerde, o anda hemen telefon üzerinden bir trafik yürütülür, toplanmak gerekiyorsa toplanılır” ifadelerini kullandı.

“ÖNEMLİ BİR KONU OLDUĞUNDA GECE GÜNDÜZ DEMEDEN BENİ ARAYACAKSINIZ”

Bu konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da iş disiplininin iyi olduğunu vurgulayan Kalın, “O hep böyle söyler: ‘Önemli bir konu olduğunda, gece gündüz demeden beni arayacaksınız.’ Talimattır bu. Çok acil bir konu olduğunda, gece 2’de, 3’te, 4’te Cumhurbaşkanımızı uyandırdığımız durumlar olmuştur” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.