Dolar 38,2391
Euro 44,0167
Altın 4.212,51
BİST 9.321,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 20°C

İngiltere’de kar fırtınası sebebiyle 61 kişi, üç gündür bir pubda mahsur

Ülkenin en yüksek rakımlı pubına Cuma günü giren müşteriler, üç gündür buradan ayrılamadı. Toplam 61 kişi Arwen fırtınasıyla gelen kar yağışı nedeniyle pubda mahsur kalmış durumda

İngiltere’de kar fırtınası sebebiyle 61 kişi, üç gündür bir pubda mahsur
29 Kasım 2021
A+
A-

İngiltere’nin en yüksek rakımlı pubına Cuma günü giren müşteriler, üç gündür burada mahsur. Arwen fırtınasıyla gelen kar yağışı nedeniyle pubda 61 kişi mahsur kalmış durumda.

Yorkshire Dales’te yer alan Tan Hill Inn isimli pub, deniz seviyesinden 528 metre yukarıda yer alıyor. Cuma günü Oasis şarkıları çalan bir grubu dinlemek ve konaklamak için mekana gelenler 3 gündür pubda mahsur. Cumartesi sabahı kar seviyesinin bir metreye yaklaştığı ve yatak odaları pencerelerine kadar çıktığı belirtiliyor.

MAHSUR KALANLARIN MORALLERİ ÇOK YÜKSEK

İşletmeci Nicola Townsend, herkesin moralinin çok yüksek olduğunu ve hatta bazılarının mekandan ayrılmak istemediğini söyledi.

YOLLAR KULLANIMA KAPALI

Kar yağışının yanında kopan elektrik kablolarının da yolları kısmen kullanıma kapattığı bildiriliyor. Hafta sonu boyunca pubda kalan topluluğun, ön kapıdan çıkış için bir kar tüneli kazdığı belirtiliyor. Aralarında müzisyenlerin de olduğu 61 kişiden bazıları pubın salon kısmına kamp kurdu.

MAHSURİYETTE KARAOKE ETKİNLİĞİ

Pubın sahibi olan Townsend, 40 kişinin konaklamak için orada olduğunu, kalanların ise Cuma akşamı bir iki bira içmek için mekana geldiğini söyledi. Büyük bir aile haline geldiklerini ifade eden Townsend, “Hatta bir kadın gitmek istemediğini de söyledi” dedi. Pub mahsuriyeti yaşayan topluluk, bilgi yarışmaları ve karaoke etkinlikleri ile zamanlarını geçiriyor.

BOLCA BİRA STOĞU

Pubda kalan kişilerden Martin Overton, içerideki havanın çok iyi olduğunu ve “bolca bira stoğu” bulunduğunu paylaştı. Arwen fırtınası nedeniyle yaşanan şiddetli kar yağışları, York ve İskoçya arasında hayatı olumsuz etkiledi. Birçok yerde elektrik kesintileri yaşanırken, bazı hatlarda tren seferleri de iptal edildi.

HABER: Hasan Sezgin Karabulut

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.