İtiraf kameralar önünde geldi: Her şey çok güzel
Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan ve uzun zamandır haklarında çıkan aşk iddialarını yalanlayan Kerem Bürsin ve Hande Erçel’den yılın itirafı kameralar önünde geldi. Çıktıkları Maldivler tatilinde el ele görüntülenen ikili, Türkiye’ye döndü. Çiftten Bürsin, röportaj verirken aşkını da ilan etti.

“İLİŞKİDE HER ŞEY ÇOK GÜZEL”
TV100’de yer alan habere göre, Hande Erçel-Kerem Bürsin çifti, önceki gün Yeniköy’de görüntülendi. Karşılarında bir anda gazetecileri gören ikili, “Bize 5 dakika müsaade edin, hemen geliyoruz” dedi. Ardından muhabirlerin röportaj isteğini kırmayan Bürsin, ilişkisi hakkında ilk kez net bir şekilde konuşarak “Her şey çok güzeldi. Moral depoladık. Şimdi işimizin başındayız. Senaryolar yazıldı. Önümüzdeki hafta çekimlere başlayacağız” dedi.
HANDE DE AŞKINI İLAN ETMİŞTİ
Hande Erçel de geçtiğimiz günlerde muhabirlerin sorularını yanıtlarken “Kerem Bey ile ilişkiniz hayırlı olsun. El ele fotoğraflarınız çıktı. Neler söyleyeceksiniz?” sorularına, “Teşekkür ederim. Her şey çok güzel” diyerek ilişkilerini ilk kez doğrulamıştı.