Dolar 36,6383
Euro 39,8878
Altın 3.522,82
BİST 10.840,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Çok Bulutlu
İstanbul
25°C
Çok Bulutlu
Cts 25°C
Paz 20°C
Pts 7°C
Sal 7°C

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu Sultanbeyli’de ziyaretlerde bulundu

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Buğra Kavuncu, Sultanbeyli’de seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu. Kavuncu, iş adamlarıyla bir araya gelerek, belediyecilik hizmetlerinden nasıl faydalanabilecekleri konusunu ele aldı ve seçim çalışmalarını anlattı.

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu Sultanbeyli’de ziyaretlerde bulundu
9 Şubat 2024
A+
A-

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Buğra Kavuncu, Sultanbeyli’de gerçekleştirdiği seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Günün ilk etkinliği, sabah saatlerinde 6 ilçedeki belediye başkan adaylarının tanıtıldığı bir programa katılmak oldu. Daha sonra ise TÜRK-İŞ İstanbul 1. Bölge Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Ardından Sultanbeyli Girişimci İş Adamları Derneği üyeleriyle bir araya gelen Kavuncu, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş adamlarıyla belediyecilik konusunda nasıl iş birliği yapabileceklerini görüştüklerini belirtti.

Adaylık ilanından bu yana sahada aktif bir şekilde çalıştıklarını ve binlerce insanla doğrudan iletişim kurduklarını vurgulayan Kavuncu, şunları dile getirdi:

“Sabah 9’dan gece 12’ye kadar milletimize kendimizi anlatıyoruz. Her iki taraftan da, kullanılan dil yüzünden anlaşılmaz bir şekilde linç ediliyoruz. Kendimizi anlatırken kimseyi kötülemeden, projelerimizi ve çözümlerimizi sunuyoruz.”

Üçüncü bir yolun engellenmeye çalışıldığını savunarak, “Hiçbir aday için kötü bir söz söylemeden, milletimizi önceleyerek bu ülkede siyasi rekabet nasıl yapılır, bunu tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Kimseye seçim kazandırmak ya da kaybettirmek gibi bir gündemimiz yok. Bunu kim söylüyorsa bu ülkeyi büyük bir aldatmacaya sürüklüyor. Biz bıkmadan, usanmadan kendimizi anlatacağız ve inşallah bu seçimde en iyi sonucu alacağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.