Dolar 32,5215
Euro 34,7523
Altın 2.493,00
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Kademeli mesaiyenin ilk gününde toplu taşımada yoğunluk devam ediyor

Bu sabahtan itibaren İstanbul’da kademeli mesaiye geçildi. Yolcular yoğunluğun devam ettiğini söyledi.

Kademeli mesaiyenin ilk gününde toplu taşımada yoğunluk devam ediyor
9 Kasım 2020
A+
A-

Bugünden itibaren İstanbul’da kademeli mesai başladı. Cevizlibağ’da saat 07.00’da özellikle metrobüslerin diğer toplu taşıma araçlarına göre daha fazla kullanıldığı görüldü. Saat 08.00’da metrobüslerdeki yoğunluğun arttığı gözlendi. Bazı metrobüs yolcuları sefer sayılarının çok olduğunu ancak buna rağmen metrobüslerin kalabalık olduğunu belirtti.

“SEFER SAYISI DA İYİ YOĞUNDU BU KEZ AMA ONA RAĞMEN KALABALIKTI”

Yolcu Tahsin Albaş, “Kalabalıktı, metrobüsle geldim, ayakta. Sefer sayısı da iyi yoğundu bu kez ama ona rağmen kalabalıktı. Sabah mesaisi olduğu için herhalde” dedi. Fecire Durgun ise “Çok kalabalık, metrobüsle geldik. Beylikdüzü’nden geliyoruz, çok dolu” diye konuştu. Harun Gökbayrak, “Aşırı yoğunluk var, çok kalabalık. Metrobüsle geldim, Esenyurt’tan Cerrahpaşa’ya gideceğim. Kalabalıktı, üst üsteydi, yoğundu” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.