Kadıköy’de Alex de Souza’nın heykeline kaza şoku!
Kadıköy’de bir sürücü kayganlaşan yolda aracının hakimiyetini kaybederek eski Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza’nın heykeline otomobiliyle çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, heykelin alt kısmındaki mermer bölümde küçük çaplı hasar meydana geldi.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı güzergahı üzerindeki Yoğurtçu Parkı’nın önündeki alanda yaptırılan Alex de Souza’nın heykeline, iddiaya göre yağış sebebiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle araba çarptı.
Otomobilin çarptığı Alex de Souza heykelinin alt bölümündeki mermer kısımda ufak çapta hasar görüldü. Heykelin önünde bulunan demir parmaklıklar ve kaldırımdaki elektrik direği de kaza esnasında yıkıldı. Sürücü kazadan yara almadan kurtulmayı başardı.
Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda bulunan Alex de Souza heykelinin 15 Eylül 2012 tarihinde açılışı yapılmıştı.