Dolar 32,4914
Euro 34,8060
Altın 2.474,94
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Kayıp doktor intihar etti! 6 sayfalık ölüm mektubu bırakmış

Bursa’da Uludağ Üniversitesi’nde kalp cerrahı bölümü’nde görevli baş asistan doktor Mustafa Yalçın, Jandarma, AFAD ve arama kurtarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmalarında kara gömülü halde cansız bedenine ulaşıldı.

Kayıp doktor intihar etti! 6 sayfalık ölüm mektubu bırakmış
17 Şubat 2021
A+
A-

Doktorun iki koluna da açtığı damar yolundan serumla kendini uyuttuğu saptandı. Doktorun 4 yıl önce kamp yapıp, hatıra fotoğrafı çektirdiği yerde intihar ettiği ortaya çıktı.

Mustafa Yalçın’a ait lüks otomobili kara kaplı halde kapıları kilitli vaziyette buldu. Genç doktorun cansız bedenine aracından 1 kilometre uzaktaki ormanlık alanda ulaşıldı. Yalçın’ın aracında nasıl intihar edeceğine dair 6 sayfalık bir not bulundu.

35 yaşındaki Mustafa Yalçın, dün sabah saat 08:00’de 27 AR 993 plakalı otomobili ile evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisine ulaşılamadı. Saat 11:00’de girmesi gereken ameliyata gitmeyen Mustafa Yalçın’ı merak eden ekip arkadaşları cep telefonundan kendisine ulaşamayınca evini aradı. Evden sabah saatlerinde ayrıldığı bilgisi üzerine durum polis ve jandarma ekiplerine bilgi verildi.

Cep telefonu sinyallerinin Uludağ yolu üzerinden gelmesi üzerine jandarma ekipleri Uludağ yolu üzerinde incelemeye başladı. Yapılan araştırma neticesinde Mustafa Yalçın’a ait lüks otomobil Uludağ yolu Yiğitali Mevkisi’nde terk edilmiş olarak bulundu.

Aracın bulunduğu noktadan itibaren doktorun gidebileceği alanlar Jandarma, AFAD, ANDA ve NAK arama kurtarma ekiplerinden oluşan 50 kişilik bir grupla incelenmeye başlandı. Arama faaliyetlerine AFAD’ın iz sürme köpekleri ile jandarmanın arama kurtarma köpekleri de dahil edildi.

KENDİNİ UYUTARAK İNTİHAR ETMİŞ

Eksi 10 derecede yapılan arama yaklaşık 2 saat süre neticesinde genç doktorun cansız bedeni otomobilini park ettiği yerin yaklaşık 1 kilometre ilerisinde ormanlık alanda bir ağacın dibinde bulundu. Olay yerinde cesedi bulan arama kurtarma ekipleri ağaca takılı halde bulunan serumun bir ucunun da Yalçın’ın damar yoluna takılı olduğunu görünce hayrete düştü. Cumhuriyet Savcısı ve Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin kontrolünün ardından Yalçın’ın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Morgu’na nakledildi.

6 SAYFALIK MEKTUP BULUNDU

Jandarma ekipleri Mustafa Yalçın’ın yol kenarında park edip bıraktığı lüks otomobilinde yaptıkları aramada Yalçın tarafından yazıldığı tahmin edilen 6 sayfalık not kağıtlarına ulaştı. Notta, Yalçın’ın ilk kez Bursa’ya geldiğinde çok beğendiği Uludağ’da böyle bir şey yaşayacağını hiç tahmin etmediği, kız arkadaşının da kendisi ile aynı serviste görev yaptığı, kız arkadaşı ile birlikte baskı gördüğü bazı kişilere özel notlar yazdığı ortaya çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.