Dolar 32,3122
Euro 35,0643
Altın 2.278,43
BİST 9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Kılıçdaroğlu, Et ve Süt Kurumu’na da Alınmadı

Kılıçdaroğlu, Et ve Süt Kurumu’na da Alınmadı
8 Nisan 2022
A+
A-

CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu randevu talebine yanıt vermeyen Et ve Süt Kurumu’nun önüne gitti. Kılıçdaroğlu, Et ve Süt Kurumu’na da alınmadı.

Et ve Süt Kurumu’nun kapısında yaptığı açıklamada, “Daha önce TÜİK’e gitmiştim. Daha sonra MEB’e gitmiştim. Bugün Et ve Süt Kurumu’nun önündeyim. Kadın milletvekilleriyle geldim. Beslenme haktır. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi lazım. Tarım Bakanı, dün katıldığı TV programında herkesin karnı tok diye açıklama yaptı. Tarım Bakanı’nın dünyadan haberi yok. Burada bulunmamın temel nedeni çocukların haklarını savunmak, yeterli beslenmek bütün çocuklar için haktır” dedi.

Kılıçdaroğlu, Et ve Süt Kurumu’nu ziyaret edeceğini dün, “Çocukların beslenme hakkının korunmasını konuşmak üzere Et ve Süt Kurumu’ndan randevu istedim. Herhalde bir yerlerden izin alamadılar ki ses yok! Evlatlarımızın beslenme hakkını konuşmak için yarın saat 10.00’da devletimizin şerefli bürokratlarına gideceğim. Gerisi onlara kalmış” paylaşımını yaptı.

Daha önce de MEB ve TÜİK’e alınmamıştı

Kılıçdaroğlu, daha önce de Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye İstatistik Kurumu’ndan randevu istemiş ancak yanıt alamamıştı. MEB’e ve TÜİK’e giden Kılıçdaroğlu içeri alınmamıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.