Dolar 32,3620
Euro 34,9560
Altın 2.324,87
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Koronanın laboratuvardan yayıldığını söyleyen bilim insanı Robert Redfield ölüm tehditleri alıyor!

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi eski direktörü Virolog Robert Redfield, dünya geneline yayılan koronavirüsün Wuhan’daki laboratuvardan yayıldığı iddiasını ilk kez ortaya atan isimdi. Ortaya attığı iddia sonrası hayatının kabusa döndüğünü belirten Redfield ölüm tehditleri aldığını belirtti. Redfield, “Başka bir hipotez ortaya koyduğum için dışlandım ve ölümle tehdit ediliyorum. Bunun politikacılardan gelmesini bekliyordum. Bilim tarafından gelmesini değil” dedi.

Koronanın laboratuvardan yayıldığını söyleyen bilim insanı Robert Redfield ölüm tehditleri alıyor!
4 Haziran 2021
A+
A-

Koronavirüs dünya genelinde can almaya devam ederken, salgının başladığı günden bu yana 3 milyonu aşkın kişinin ölümüne yol açtı. İlk kez Aralık 2019’da Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüsün kaynağı o gün bugündür tartışma konusu.

BIDEN YENİ BİLGİLERİN PAYLAŞILMASINI İSTEMİŞTİ

Virüsün, Wuhan Viroloji Enstitüsü laboratuvarından yayıldığı iddiaları son haftalarda yeniden gündeme geldi. St. George’s Üniversitesi Onkoloji Profesörü Angus Dalgleish ve Norveçli bilim insanı Dr. Birger Sørensen’in hazırladığı rapor sonrası ABD Başkanı Joe Biden da istihbarat yetkililerine çağrıda bulunarak 90 gün içinde elde edilen yeni bilgilerin paylaşılmasını istedi.

“BİLİM SONUNDA KANITLAYACAK”

Virüsün söz konusu laboratuvardan yayıldığı teorisini ilk ortaya atan isimlerden biri olan ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) eski direktörü Virolog Robert Redfield, bu sözlerinin ardından ölüm tehditleri aldığını açıkladı. Mart 2020’de CNN International’a bir mülakat veren Redfield, virüsün laboratuvardan sızdığını söylemiş ve “Diğer insanlar bana inanmayabilir sorun değil. Bilim sonunda bunu kanıtlayacaktır” ifadelerini kullanmıştı.

“POLİTİKACILARDAN BEKLİYORDUM”

Eski ABD Başkanı Donald Trump döneminde 2018-2021 yılları arasında CDC’nin başında olan Redfield, Vanity Fair’e yaptığı son açıklamada o günden bu yana yaşadıklarını anlattı. Redfield, “Başka bir hipotez ortaya koyduğum için dışlandım ve ölümle tehdit ediliyorum. Bunun politikacılardan gelmesini bekliyordum. Bilim tarafından gelmesini değil” diye konuştu.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.