Dolar 32,5881
Euro 34,8027
Altın 2.508,00
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Kübra Dağlı-Emirhan Muran çiftinden madalya haberi

Kübra Dağlı-Emirhan Muran çifti, Portekiz’de gerçekleştirilen 15’inci Avrupa Tekvando Poomsae Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.

Kübra Dağlı-Emirhan Muran çiftinden madalya haberi
20 Kasım 2021
A+
A-

Kübra Dağlı-Emirhan Muran çifti, Portekiz’de gerçekleştirilen 15’inci Avrupa Tekvando Poomsae Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.

Portekiz’de gerçekleştirilen 15’inci Avrupa Tekvando Poomsae Şampiyonası’nda Kübra Dağlı-Emirhan Muran çifti, altın madalya elde etti. 2021 senesine Türkiye şampiyonu olarak başlayan Red Bull sporcusu Kübra Dağlı, Portekiz’deki turnuvada da çiftlerde partneri Emirhan Muran ile birlikte yarıştı. Hem elemelerde hem de finalde iyi bir performans gösteren ikili, Türkiye’ye çok önemli bir başarı getirmiş oldu.

“BU BAŞARI TÜRKİYE’YE ARMAĞAN OLSUN”

2021 yılına iki hedefle başladıklarını dile getiren Dağlı, “Uzun bir aradan sonra yeniden yarışmak çok güzel bir duygu. Bu seneye iki turnuvayı hedefleyerek başlamıştık. Önce Türkiye Şampiyonası’nda mutlu sona ulaştık. Ne mutlu ki Avrupa Şampiyonası’ndan da altın madalya ile ayrıldık. Bu şampiyonluk tüm Türkiye’ye armağan olsun” ifadelerini kullandı.

Haber: Nurgül Tutar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.