Dolar 32,5949
Euro 34,8066
Altın 2.495,63
BİST 9.458,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Kürşat Ayvatoğlu’nun kanında uyuşturucu madde olduğu kesinleşti

Kürşat Ayvatoğlu isimli şahsın, geçtiğimiz mart ayında sosyal medyaya yansıyan görüntülerinde lüks aracında uyuşturucu madde kullandığı iddia edilmişti. Olayın ardından gözaltına alınan Ayvatoğlu, “Görüntülerdeki beyaz madde pudra şekeri” diyerek savunma yaptı. Kürşat Ayvatoğlu’ndan alınan kan, kıl ve idrar örnekleriyle ilgili inceleme raporu soruşturma dosyasına ulaştı. Ayvatoğlu’nun kanında uyuşturucu madde olduğu kesinleşti.

Kürşat Ayvatoğlu’nun kanında uyuşturucu madde olduğu kesinleşti
27 Temmuz 2021
A+
A-

Kürşat Ayvatoğlu isimli şahsın geçtiğimiz mart ayında aracında çekilen görüntülerinde uyuşturucu kullandığı iddia edilmiş ve sosyal medyaya yansıyan olay, büyük infiale neden olmuştu. Ayvatoğlu, polisteki ifadesinde görüntülerdeki maddenin uyuşturucu değil, pudra şekeri olduğunu öne sürmüştü.

Adli Tıp’ın gönderdiği raporda, Ayvatoğlu’ndan alınan kıl, kan ve idrar numunelerinde “uyuşturucu maddesi” tespit edildiği belirtildi. Savcılık, Ayvatoğlu hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlıyor.

“SANKİ UYUŞTURUCU KULLANIR GİBİ EĞLENİYORDUK”

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alınan Ayvatoğlu’nun alınan ilk ifadesinde “Bu madde pudra şekeridir. Biz zaten arkadaş ortamında yabancı müzik dinlerken şaka, taklit amaçlı sanki uyuşturucu madde kullanıyormuşuz gibi yaparak eğleniyorduk. Bazen burundan sanki kokain çeker gibi bazen de esrarlı sigara içer gibi yapmış olduğumuz şakalar vardır. Ancak bugüne kadar yapmış olduğum bu şekildeki şakaları kesinlikle videoya çekmedik. Zaten bu görüntünün de benim haberim olmadan çekildiği aşikârdır. Benim kesinlikle hayatım boyunca kokain maddesi kullanmadım” şeklindeki sözleri büyük yankı yaratmıştı.

GÖRÜNTÜLERİN ESKİ OLDUĞUNU SAVUNMUŞTU

Şüpheli Ayvatoğlu, adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı. Ancak kamuoyunun tepkisi üzerine Ayvatoğlu yeniden gözaltına alınmış ve bu kez ifadesinde kokain kullandığını kabul eden Ayvatoğlu, yakın dönemde uyuşturucu kullanmadığını öne sürmüş, görüntülerin 2 yıl öncesine ait olduğunu savunmuştu. Savcılık ise ev hapsi kararı verilen Ayvatoğlu’nun doğruyu söyleyip söylemediğini anlamak için kan, kıl ve idrar örnekleri aldırmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.