Dolar 39,2289
Euro 44,7145
Altın 4.153,30
BİST 9.019,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 29°C

M5 Üsküdar-Samandıra metro aracı çarpıştı

M5 Üsküdar-Samandıra hattında eğitim amaçlı kullanılan iki yolcusuz metronun çarpışması sonucunda metro hattında hasar meydana geldi. Bu nedenle, Altunizade ve Üsküdar metro seferleri geçici olarak durduruldu ve yerine İETT otobüsleriyle düzenlenen ring seferleri sağlandı. Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada, hasarın onarım çalışmalarının bu gece tamamlanacağı ve seferlerin yarın sabah normale döneceği belirtildi.

M5 Üsküdar-Samandıra metro aracı çarpıştı
23 Nisan 2024
A+
A-

M5 Üsküdar-Samandıra metro hattında eğitim amaçlı kullanılan iki yolcusuz metro aracının çarpışması sonucunda hattın kuplajlarında hasar oluştu. Bu nedenle, Altunizade ve Üsküdar arasındaki metro seferleri tamir çalışmaları nedeniyle durduruldu ve yerine İETT otobüsleriyle düzenlenen ring seferleri sağlandı. Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada, tamir çalışmalarının bu gece tamamlanacağı ve seferlerin yarın sabah normale döneceği belirtildi.

Tamir çalışmaları devam ederken, Üsküdar-Altunizade istasyonları arasında ulaşım 15 dakika aralıklarla düzenlenen ring seferleriyle sağlanıyor. Altunizade-Samandıra Merkez istasyonları arasındaki seferler ise normal şekilde devam ediyor. Yolcuların yoğunluktan ve beklemeden etkilenmemesi için Üsküdar İstasyonu’nun 1 numaralı girişinin karşısında, sahil tarafında bulunan İETT durağından Altunizade yönüne ve Altunizade İstasyonu’nda 6 numaralı girişin yanında bulunan İETT durağından Üsküdar yönüne ücretsiz İETT ring seferleri düzenlendiği belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.