Dolar 38,1008
Euro 43,4851
Altın 4.076,20
BİST 9.317,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 21°C
Sal 18°C
Çar 15°C
Per 19°C

Malatya Pütürge’de 4.7 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya bir kez daha sallandı. Pütürge ilçesinde saat 23.25’de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya Pütürge’de 4.7 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi
25 Şubat 2023
A+
A-

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6’lık depremler, Malatya’da da ağır hasara neden olmuştu. Kentte binlerce bina yıkılırken, yüzlerce vatandaş hayatını kaybetmişti. Depremin yerle bir ettiği Malatya, bir kez daha sallandı.

Pütürge ilçesinde saat 23.25’te 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin derinliğini 7 kilometre olarak açıklarken, şu ana kadar olumsuz bir ihbar gelmedi.

Afet bölgelerine eklenen ilan edilen Sivas’ın Gürün ilçesinde de saat 20.19’da 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Depremle ilgili açıklama yapan Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, “Merkezi Gürün ilçemiz olan 4.7 şiddetindeki depremde ilk tespitlerimize göre herhangi bir can ve mal kaybı olmamıştır. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim her türlü afetlerden ülkemizi muhafaza eylesin.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.