Melih Gökçek ‘ciddiye alıp’ paylaştı: Alay konusu oldu
Türkiye Cumhuriyeti’nin başkentine 23 yıl belediye başkanlığı yapan Melih Gökçek, AKP’nin eleştirildiği ironi videosunu gerçek sanıp paylaştı. Gökçek, paylaştığı videoyla alay konusu oldu.

Aktif bir Twitter kullanıcısı olan Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, dün yaptığı bir paylaşımla yine günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.
Bir sosyal medya kullanıcısının ironi yapmak için çektiği videoyu gerçek sanan Gökçek, kendi hesabından kullanıcının videosun paylaştı. Kullanıcı çektiği videoda, “Motosikletli arkadaşlar Boğaz Köprüsü’nden geçmeyin, çok rüzgar var. Ben köprüye girdiğimde ateisttim, köprünün ortalarına doğru kelime-i şahadet getirdim.” sözleriyle sürücüleri uyarmak istedi.
“RABBİM KADİM MÜSLÜMANLARDAN EYLESİN”
Görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, bu paylaşımı gerçek sanarak kendi hesabından yayımladı. Gökçek, “Rabbim seni kadim müslümanlardan eylesin inşallah” yorumuyla videoyu paylaştı. Paylaştığı videoyla Gökçek, alay konusu oldu.
Haber: İzel Çelik