MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu
Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan için taziye mesajı yayımladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde düzenlenen sızma girişimiyle ilgili açıklama yaptı.
Açıklamada şunlara yer verildi:
“Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 11 Ocak 2024’te, bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralanan silah arkadaşımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır.”
Bölgede operasyonların devam ettiği bilgisi verilen açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz” denildi.
BAŞKAN KESKİN’DEN TAZİYE MESAJI
Acı haberin ardından Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı. Başkan Keskin mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, hain teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan kahraman Askerimiz Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun.”