Dolar 32,5237
Euro 34,7479
Altın 2.491,58
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Normalleşmenin ilk günü İstanbul’da yoğunluk

1 Temmuz itibari ile kısıtlamaların belli bir kısmının kaldırılmasının ardından toplu taşımalarda yoğunluk oluştu. Normalleşmenin ilk günü evden çalışan vatandaşlar iş yerlerine gitmek için yola koyuldular. Hem duraklarda hem de üst geçitte yoğunluk oluştu.

Normalleşmenin ilk günü İstanbul’da yoğunluk
1 Temmuz 2021
A+
A-

Yoğunluktan tramvaya binmek isteyenler zorluk yaşadı. E-5 Cevizlibağ Edirnekapı istikametinde de araç yoğunluğu oluştu. İstanbul’da trafik yoğunluğu İBB’nin uygulamasına göre yüzde 60’a kadar çıktı.

“NEFES NEFESE BOYUN BOYUNA GELDİK”

Metrobüsü kullanan Birol Fon “Çok yoğun ilk günün hareketliliği yansımış. Metrobüsü devamlı kullanıyorum, net olarak fark ettim. En az yüzde 50’lik bir artış var. Nefes nefese boyun boyuna geldik” diye konuştu.

“SADECE MASKE TAKIYORUZ”

Sultan Ateş “Bugün açılmaya bağlı olarak herhalde daha yoğundu. Metrobüsle 16-17 durak geldim. İstanbul’da kimse zaten dikkat etmiyor. Tek yaptığımız maske takmak” dedi.

“HEMEN GİDİP KENDİMİ DEZENFEKTE EDECEĞİM”

Aysel Akgöz “Bir sene sonra ilk defa çıktım, aşırı kalabalık olduğu için yarım saat bekledim. Normalde evden çalışıyordum ama bu şekilde olduğunu bilmiyordum. Bir daha çıkar mıyım bilmiyorum. Rahatsız oluyorum, çünkü dip dibe gidiyoruz. Sosyal mesafe yok. Şu an gidip hemen dezenfekte edeceğim kendimi” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.