Dolar 32,4253
Euro 34,4712
Altın 2.489,78
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Photoshop’un dozunu kaçıran Seda Sayan tanınmadı!

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu yapan 58 yaşındaki Seda Sayan geçen sene yüzünü Fransız Askısı olarak bilinen yöntemle gerdirmişti. Yaptığı estetiklere devam eden Sayan’ın yayınladığı son fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Photoshop’u fazla kaçıran şarkıcıyı ilk bakışta görenler tanıyamadı.

Photoshop’un dozunu kaçıran Seda Sayan tanınmadı!
29 Mart 2021
A+
A-

58 yaşındaki Seda Sayan, aylardır yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmüyor. Yüzünü gerdiren ve dudaklarını dolgunlaştıran Sayan, bambaşka biri oldu.

 

İLK BAKIŞTA KİMSE TANIYAMADI

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Seda Sayan, son olarak kadın arkadaşlarıyla masa başında çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı. Ev haliyle dikkat çeken Sayan’ın yüzündeki değişimleri görenler ise adeta tanıyamadı. Photoshop’un dozunu kaçıran Seda Sayan için “Resimdeki Seda Sayan’ı bulun”, “Photoshop konusunda Nirvana’ya ulaştın”, “Seda gitmiş yerine robotu gelmiş” ve “Seda Sayan’ı çok sonra tanıdım” gibi yorumlar yaptı.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.