Dolar 39,1920
Euro 44,8410
Altın 4.250,17
BİST 9.008,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Az Bulutlu
İstanbul
25°C
Az Bulutlu
Sal 28°C
Çar 30°C
Per 30°C
Cum 28°C

Sakarya Eğitim İş’ten, Başkan Ecevit Keleş’e iadeyi ziyaret

Sakarya Eğitim-İş Sendikası Şube Başkanı Yasemin Tomak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş’e iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu da yer aldı.

Sakarya Eğitim İş’ten, Başkan Ecevit Keleş’e iadeyi ziyaret
10 Ağustos 2022
A+
A-

Tomak, ziyaret sırasında CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş’e, son zamanlarda gündemdeki yerini koruyan Uzman Öğretmenlik Sınavı ile ilgili açıklama yaptı. Sınavın kaldırılması için sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdiklerini ve öğretmenlere destek olduklarının altını çizen Tomak, “Mesleğe başlayan her öğretmen uzmandır, biz öğretmenlerin bir sınavla kariyer basamaklarına göre ayrıştırılmasına ve unvan verilmesine karşıyız. Zira bizim bir Bașögretmenimiz vardır o da Atatürk ‘tür. Bizim sadece öğretmenlik mesleğinin sosyal ve yasal statüsünü güçlendirecek, eğitimin toplumdaki öneminin ve öğretmenin yetiştirilmesiyle birlikte mesleki gelişimini, çalışma koşullarını, sosyal ve ekonomik haklarını içeren bir Meslek Kanununa ihtiyacımız vardır.” dedi.

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sakarya Eğitim-İş Sendikası Şube Başkanı Yasemin Tomak’a teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.