Dolar 39,1844
Euro 44,8041
Altın 4.235,75
BİST 9.008,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
28°C
Parçalı Bulutlu
Çar 30°C
Per 30°C
Cum 28°C
Cts 26°C

Selçuk Özdağ o uygulamayı deşifre etti

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, iktidarın; zamları firmalar üzerinden yapmasını deşifre etti.

Selçuk Özdağ o uygulamayı deşifre etti
17 Ocak 2023
A+
A-
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, iktidarın zamları firmalar üzerinden yaptığını deşifre ederek, bu duruma tepki gösterdi.
AK Parti iktidarını “kasaba kurnazı” olarak niteleyen Özdağ, “Güya kendisi zam yapmıyor algısı yaratmak için yetkilendirdiği firmalar üzerinden bu işi yapıyor. Araç muayene ücretlerine yüzde 122 zam yapıyor ama vatandaş özel şirket yaptı zannediyor.” dedi.
“BUNLARDAN ŞEYTAN BİLE KORKAR”
Özdağ, bu durumu diğer bakanlıkların da uyguladığını belirterek, “Mesela tıpkı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yıllık asansör kontrol ücretlerine yüzde 100 zam yapıp, tahsilatı yetkilendirdiği firmalar üzerinden yapması gibi. Sağlıkta da aynısını yapıyor. Hastane ve aile hekimine muayeneyi bedava zannediyorsunuz çünkü tahsilatı eczaneler aracılığıyla yapıyor. Bunlardan şeytan bile korkar.” diye konuştu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.