Dolar 36,4339
Euro 38,1549
Altın 3.441,38
BİST 9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 5°C
Açık
İstanbul
5°C
Açık
Pts 7°C
Sal 10°C
Çar 13°C
Per 12°C

Semih Öztürk’ün kanaldan ayrılmasına üzülen Demet Akalın, Acun Ilıcalı’dan özür diledi

Survivor Ekstra yorumcularından Semih Öztürk, geçtiğimiz günlerde görevinden alındı. Eşinin paylaşımından dolayı işine son verildiği konuşulan Öztürk, sosyal medya hesabından üzgün surat emojisi paylaşınca Demet Akalın da Acun Ilıcalı’ya seslenerek Semih adına özür diledi.

Semih Öztürk’ün kanaldan ayrılmasına üzülen Demet Akalın, Acun Ilıcalı’dan özür diledi
16 Mart 2022
A+
A-

Survivor Ekstra yorumcusu Semih Öztürk’ün eşi Kurretülayn Matur’un Twitter’da yaptığı “Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim” paylaşımından Acun Ilıcalı’nın hayatını kaybeden sağ kolu Alpay Kazan’ı hedef aldığı ileri sürüldü. Survivor Ekstra yorumculardan Furkan Dede de geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Semih Öztürk’ün programda olmayacağını açıkladı.

DEMET, ACUN ILICALI’DAN ÖZÜR DİLEDİ

İşinden olmasının ardından herhangi bir açıklama yapmayan Semih Öztürk, Twitter hesabından üzgün surat emojisi paylaştı. Sıkı bir Survivor izleyicisi olan Demet Akalın da Semih Öztürk’e destek olmayı ihmal etmedi. Öztürk’ün yarışmada olması gerektiğini düşünen Akalın, “Ah o kadar üzgünüm ki bizler hiç suçun olmasa da özür dileyelim. Hiç kimse senin kadar o masaya yakışamaz. Acun Ilıcalı gerçekten çok üzgünüz daha aylar var bitmesine yarışmanın patronu yüce gönüllüğünü yapar” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.