Dolar 32,3660
Euro 34,9560
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Seren Serengil tanınmaz halde!

Geçtiğimiz günlerde Dumping Sendromu hastalığına yakalandığı ortaya çıkan ve “Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım” diyen Seren Serengil’den yeni haber var. Zayıf olma uğruna geçirdiği ameliyat sonrası 70 kilodan 46 kiloya düşen Seren Serengil, “Kilo vermemi durduramıyoruz” demişti. Aşırı zayıf hali ile sevenlerini endişelendiren ve ’34 beden bile büyük geliyor.

Seren Serengil tanınmaz halde!
15 Ocak 2021
A+
A-

Geçirdiği mide operasyonundan sonra hızla kilo kaybı yaşayan Seren Serengil, 8 yaşından bu yana hiç su içemediğini ve artık çocuk reyonundan giyinmeye başladığını söyledi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Seren Serengil, uzun süredir sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. 6 yıl önce geçirdiği mide operasyonu sonrası hızla kilo kaybı yaşamaya başlayan Seren Serengil, başına gelenlerden bahsederken ilginç itiraflarda bulundu.
“KİLO VERMEK İÇİN 2 KEZ AMELİYAT OLDUM”

Mide ameliyatından sonra bir ameliyat daha olan Seren Serengil, o süreç için “Çocuk yapmak istedim. Bunun için bir seneye yakın süre hormon aldım. Hormon tedavisi yüzünden de verdiğim kiloların 15 kilo kadarı geri geldi. Ama maalesef ani stres sonucu düşük yaptım. O süreçte evden dışarı çıkmadım. Sabahtan akşama kadar çikolata yiyor, kola içiyordum. İkinci operasyon fikri de düşükten sonra gelişti. Bir an önce kilo vermek, işime konsantre olmak için bu kararı aldım” dedi.

“8 YAŞIMDAN BERİ SU İÇMİYORUM”

8 yaşından beri hiç su içmediğini söyleyen Serengil, “Alkol ve sigara zaten kullanmıyorum. Ama benim de bir kötü huyum var, su içememek… 8 yaşındayken musluktan gelen paslı suyu gördüm, o gün bugündür su içmiyorum, iğreniyorum. Tabii su içmemek de kolay kilo alma sebebi” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUK REYONUNDAN PANTOLON ALDIM”

Hızla kilo kaybı yaşadığı için kendisine uygun kıyafet bulamadığını belirten Seren Serengil, “Baştan beri yemeklerden sonra fenalaşma vardı. Geçecek sandım. Kilo veriyordum ama normal seyirdeydi. Fakat son 2 ayda hızla zayıflamaya başladım. Şu an 34 beden bile büyük geliyor. En son çocuk reyonundan pantolon aldım” diyerek herkesi şaşırttı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.