Dolar 36,6383
Euro 39,8878
Altın 3.522,82
BİST 10.840,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Çok Bulutlu
İstanbul
25°C
Çok Bulutlu
Cts 25°C
Paz 20°C
Pts 7°C
Sal 7°C

Sergen Yalçın: “Necip, Rosier, Larin, Batshuayi döner diye düşünüyorum”

Sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş, Altay’a 2-1 kaybettiği maçta Pjanic’i de sakatlığa kurban verdi. Siyah-beyazlıların teknik direktörü, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada “Necip, Rosier, Larin, Batshuayi döner diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın: “Necip, Rosier, Larin, Batshuayi döner diye düşünüyorum”
25 Eylül 2021
A+
A-

Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Altay’a 2-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın, karşılaşmanın ardından sakatlarla ilgili son durumu paylaştı.

Sergen Yalçın’ın açıklamaları şöyle:

“NEREDEYSE POZİSYON VERMEDİĞİMİZ YARIDA 2 GOL YEDİK”

Oyunun tamamında çok kötü bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Golden sonra farkı arttırabilecek pozisyonları yakaladık ama basit hatalarda futbol cezayı kesiyor. Neredeyse pozisyon vermediğimiz yarıda 2 gol yedik.

“PJANIC’İN AJAX MAÇINDA OYNAYABİLECEĞİNİ ZANNETMİYORUM”

Pjanic’in Ajax maçında oynayabileceğini zannetmiyorum. Necip, Rosier, Larin, Batshuayi döner diye düşünüyorum. Bu kadro ile birleştirip onları devam ederiz. Yapacak bir şey yok.

“ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ”

Bu kadar üst üste maç yaptığınız zaman oyuncularda bu tür sakatlıklar olabiliyor. 24 günde 7 maçı aynı oyuncu grubu ile oynayamazsın. Rotasyon yapıyoruz, vay efendim rotasyon mu olur, şu mu olur bu mu olur çok bilen arkadaşlar var. Zor bir süreçten geçiyoruz. Ancak bu dönemi elbette atlatacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.