Şeyma Döğücü: “Hedeflerinize giden yolda daima yanınızdayız”
Merakla beklenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları bu sabah itibarı ile açıklanmıştı. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, sınav sonuçlarını öğrenen adaylar için iyi dilek mesajı yayınladı.

YKS sonuçları, 20 Temmuz sabahı itibarıyla ÖSYM sonuç sayfasında erişime açıldı. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından ÖSYM sonuç sayfasında yoğunluk oluştu. YKS oturumlarından AYT sınavında sayısal alanında iki kişi, eşit ağırlık alanında bir kişi, sözel alanında ise bir kişi birinci oldu. Sınavın ardından öğrenciler, yaşamlarına yön verecek tercih sürecini 27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirebilecek.
Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından sınava giren adaylar için sosyal medya hesabından iyi dilek mesajı yayınladı. Başkan Döğücü paylaşımında, “Hedeflerini ve başarılarını büyük bir heyecanla takip ettiğimiz gençlerimizin YKS sonuçları açıklandı. Tüm gençlerimizin emek ve gayretlerinin karşılığını almış olduğu bir sınav olmasını diliyorum. Hedeflerinize giden yolda daima yanınızdayız” ifadelerine yer verdi.