Dolar 40,6815
Euro 47,1268
Altın 4.412,74
BİST 10.849,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Az Bulutlu
İstanbul
31°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 30°C
Cts 30°C
Paz 30°C

Sıla, Sinem Kobal’ı sildi!

Geçtiğimiz hafta birlikteliklerini sosyal medya üzerinden paylaştıkları fotoğraflarla ilan eden Şarkıcı Sıla ve İlker Kaleli, şimdide kafaları karıştırdı. Sıla sosyal medyadan Oyuncu Sinem Kobal’ı sildi.

Sıla, Sinem Kobal’ı sildi!
28 Mayıs 2021
A+
A-

Geçtiğimiz hafta birlikteliklerini sosyal medya üzerinden paylaştıkları fotoğraflarla ilan eden Şarkıcı Sıla ve İlker Kaleli, şimdide kafaları karıştırdı. Sıla sosyal medyadan Oyuncu Sinem Kobal’ı sildi.

2021’in başında Hazer Amani ile tek celsede boşanan Sıla Gençoğlu, 2 gün önce sosyal medya hesabından paylaşım yaparak oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşadığını ilan etti. Sıla, Kaleli’nin eski sevgilisi Burçin Terzioğlu’nun en yakın arkadaşı Sinem Kobal’ı Instagram’dan silerek gündeme geldi.

SİNEM’İ SİLDİ

Magazin gündemini sallayan bu ilan-ı aşkın ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Sıla, Kaleli’nin eski sevgilisi Burçin Terzioğlu’nun en yakın arkadaşı Sinem Kobal’ı Instagram’dan sildi. İddiaya göre; Sıla, Burçin Terzioğlu ile yakın dost olan Sinem Kobal’la arasına mesafe koydu. Kobal ve eşi Kenan İmirzalıoğlu, Sıla ve Hazer’in evde yapılan ve sınırlı sayıda davetlinin olduğu nikah törenin gidenler arasındaydı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.