Dolar 37,7486
Euro 41,2544
Altın 3.680,22
BİST 9.860,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Per 11°C
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 17°C

Sultanbeyli’de kurban hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor

Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, Kurban Satış ve Kesim Alanı’nda Anadolu Yakası’nın en büyük kurban alanlarından birini inşa etmek için çalıştıklarını belirtti. Çalışmaların yüzde 60’ı tamamlandı, Mayıs sonuna kadar bitirileceklerini söyledi. Hijyenik, modern ve tam donanımlı bir alan olacak.

Sultanbeyli’de kurban hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor
16 Mayıs 2024
A+
A-

Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, Kurban Satış ve Kesim Alanı’ndaki çalışmalara hız verdi. Bölgedeki faaliyetlerle yakından ilgilenen Tombaş, Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanacağı müjdesini verdi.

“Hijyenik, tam donanımlı ve modern bir alan inşa ediyoruz” diyen Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, Kurban Satış ve Kesim Alanı’ndaki çalışmaları bir teaser video ile paylaştı. Videoda, çok sayıda belediye personeli ve iş makinesinin hummalı bir çalışma yürüttüğü görülüyor.

Tombaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kurban Satış ve Kesim Alanımız tamamlandığında Anadolu Yakası’nın en büyük ve modern kurban alanlarından biri olacak. Burada vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın rahatı için her detay düşünüldü. Özenli ve hummalı bir çalışma yürütülüyor. Çok sayıda personelimiz ve iş makinelerimiz çalışmalara haftalar öncesinden başladı. Vatandaşlarımızın ve pazar alanındaki esnaflarımızın rahatı için hijyenik standartlara uygun, tam donanımlı ve modern bir alan inşa etmek için çalışıyoruz. Şimdiye kadar yüzde 60’ı tamamlandı. Ay sonuna kadar bitireceğiz ve ilk kurbanlıklar Haziran başı itibariyle gelecek inşallah.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.