Sultanbeyli’de minikler “Karagöz Ağaç Dostu” oyununda buluştu
Sultanbeyli Belediyesi’nin çocuklara sömestr döneminde düzenlediği etkinliklere devam ediyor.
Sultanbeyli Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklar için düzenlediği etkinliklerine devam ediyor. Son olarak miniklerin gösterimine sunulan “Karagöz Ağaç Dostu” adlı çocuk tiyatrosu yoğun ilgi gördü.
BAŞKAN KESKİN’DEN TEŞEKKÜR MESAJI
Oyuna ilgi gösteren çocuklara ve ailelerine teşekkürlerini sosyal medya üzerinden dile getiren Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, paylaşımında “Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’mizde, “Karagöz Ağaç Dostu” adlı çocuk tiyatromuzu gerçekleştirdik. İlgi gösteren yavrularımıza ve kıymetli ailelerine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'mizde, “Karagöz Ağaç Dostu” adlı çocuk tiyatromuzu gerçekleştirdik.
İlgi gösteren yavrularımıza ve kıymetli ailelerine teşekkür ediyorum.☺️? pic.twitter.com/PWKpCa8KCG— Hüseyin Keskin ?? (@Keskin_Huseyin) January 29, 2023