İstanbul 22°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 28°C
Çar 29°C
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed ve eşine yapılan koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı açıklandı.
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed ve eşine yapılan koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı açıklandı.
Suriye resmi makamlarından yapılan açıklamaya göre Beşar ve Esma Esed’in hafif belirtiler gösterdiği ve konutlarında izole şekilde çalışmalarına devam edecekleri bildirildi.
ŞÜPHE ÜZERİNE TEST YAPTIRDILAR
Ayrıca açıklamada, Beşar Esad ve Esma Esad’ın, Kovid-19’unkilere benzer hafif semptomlar göstermelerini takiben test yaptırdıkları yer aldı. Devlet Başkanlığı ofisinin açıklamasında başka bir detaya yer verilmedi.
Öte yandan bilindiği gibi Esma Esed, 2018’de erken teşhis edilen kötü huylu bir meme tümörünün ardından bir süre tedavi görmüştü.