Dolar 36,4313
Euro 39,2860
Altın 3.418,20
BİST 10.188,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Per 15°C
Cum 14°C
Cts 12°C
Paz 15°C

Taha Duymaz depremde vefat etti! Ablası “Allah yaşatmasın” diyerek enkaz altından çıkarılan eşyaları paylaştı

Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay’da yakalanan ve 12 gündür enkaz altında olan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve kardeşinin cansız bedenine ulaşıldı. Günlerdir kardeşinin enkazı başında bekleyen abla Semiha Duymaz, sosyal medya hesabından “Dilerim Allah’tan kimseye bu acıyı yaşatmasın” diyerek kardeşlerin enkaz altından çıkarılan eşyalarını paylaştı.

Taha Duymaz depremde vefat etti! Ablası “Allah yaşatmasın” diyerek enkaz altından çıkarılan eşyaları paylaştı
18 Şubat 2023
A+
A-

6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depreme memleketi Hatay’da yakalanan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve kardeşi Melek Duymaz enkaz altında kaldı. 12 gündür haber alınamayan kardeşlerin cansız bedenlerine ulaşıldı.
“ALLAH BİZLERE VE SEVENLERİNE SABIR VERSİN”
Kardeş acısıyla yıkılan abla Semiha Duymaz, sosyal medya hesabından yaşadığı acıyı paylaşarak “Kaybımız büyük, ailem ve ben bu süreçte yanımızda olan, olmak isteyip olamayan, telefonla ve sosyal medya aracılığıyla yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Özellikle belirtmek isterim ki Instagram hesabımı kapatıyorum. Bu son paylaşımım olacak. Bunda sonra paylaşılan hiçbir şey beni ve ailemi temsil etmiyor. Herkesten Allah razı olsun. Allah bizlere ve sevenlerine sabır versin” dedi.
KARDEŞLERİNİN ENKAZDAN ÇIKARILAN EŞYALARINI PAYLAŞTI
Semiha Duymaz daha sonra da Taha ve Melek’in enkaz altından çıkarılan eşyalarını paylaştı. Enkazdan çıkarılan bir çanta ve telefonun fotoğrafını yayınlayan Duymaz, “Dilerim Allah’tan bu acıyı kimseye yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

Taha Duymaz depremde vefat etti! Ablası 'Allah yaşatmasın' diyerek enkaz altında çıkarılan eşyaları paylaştı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.