Tarkan: “Kardeş kardeşe düşman edildi”
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tarkan “Ne kadar üzücü ki kardeş kardeşe düşman edildi memleketimizde. Aynı bayrak altında birbiriyle savaş içinde. Çok yazık” dedi.

Sanatçı Tarkan Tevetoğlu dün Erzurum mitinginde taşlı saldırıya uğrayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti.
Tarkan; Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Geçmiş olsun Sayın Ekrem İmamoğlu. Geçmiş olsun Erzurumlu vatandaşlar. Yaralananlara acil şifalar dilerim. Ne kadar üzücü ki kardeş kardeşe düşman edildi memleketimizde. Aynı bayrak altında birbiriyle savaş içinde. Çok yazık… Şimdi bu ayıbı düzeltme, buna neden olanlara ‘dur’ deme zamanı. Tekrar ‘birlik’ olma zamanı. Sağduyu, saygı ve sevgiyle” ifadelerine yer verdi.