İstanbul 22°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 29°C
TRT Spor Spikeri, dün oynanan Türkiye-Sırbistan kadınlar hentbol karşılaşmasında tüm sporcuları “adı ve soyadı” ile birlikte okumasına rağmen Sevilay İmamoğlu Öcal’ın ismini söyledikten sonra duraksadı ve soyadını okumadı. Bu durum sosyal medya viral oldu.
A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2022 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri 6. grup 1. maçında Sırbistan’a deplasmanda dün 36-27 mağlup oldu.
Maçı canlı yayınlayan TRT Spor’da ise maçtan önce kadroları okuyan spiker Ahmet Onur Kılıç’ın yaptığı bir duraksama dikkati çekti.
Spiker Kılıç’ın A Milli Takım oyuncusu Sevilay İmamoğlu Öcal’ın adını okurken “İmamoğlu” ifadesinden önce duraksaması ve okumadan geçmesi sosyal medyada gündeme oturdu.
İşte o görüntüler:
HABER: HASAN SEZGİN KARABULUT