Dolar 39,0099
Euro 44,3080
Altın 4.136,62
BİST 9.229,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
21°C
Hafif Yağmurlu
Çar 23°C
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 20°C

UİGAD, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı

UİGAD Genel Başkanı Cesim Yener, UİGAD Genel Başkanvekili Binnur Güvener ve Yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi Sultanbeyli Birleşik Esnaf Sanaatkarlar Odası (SUBESO)’nı ziyaret etti. Ziyarette SUBESO Genel Sekreteri Sultan Çilek Nazlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmayan UİGAD Yönetimine teşekkür etti. Ziyarette UİGAD Derneği hakkında bilgiler veren UİGAD Genel Başkanı Cesim Yener, “Kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayatta önemli bir yeri vardır. Esnaf kadınlarımızla ilgili SUBESO’nun yapmış olduğu tüm çalışmaları destekliyoruz” dedi.

UİGAD, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı
5 Mart 2021
A+
A-

“BAŞARILI, AYAKLARI YERE SAĞLAM BASAN KADINLAR SAĞLAM NESİLLER YETİŞTİRİR”

UİGAD Genel Başkanı Cesim Yener, UİGAD Genel Başkanvekili Binnur Güvener ve Yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi SUBESO Genel Sekreteri Sultan Çilek Nazlı’yı, SUBESO Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Ziyaret sırasında SUBESO çalışmaları hakkında bilgiler veren Nazlı,”İlçemizdeki kadın esnaf ve sanatkarın başarılı olması, kalkınması ve toplumda önemli işlere imza atması gerektiğine inanıyorum. Başarılı, ayakları yere basan kadınlar sağlam nesiller yetiştirir. Bu noktada SUBESO olarak esnaf kadınlarımızın, çalışan tüm kadınlarımızın yanındayız ve yanında da olmaya devam edeceğiz dedi.”

“UİGAD OLARAK ELDE ETTİĞİ HAKLARI SAVUNUP İLERLEYECEĞİ ANLAYIŞI İLE TÜM KADINLARIN BU ANLAMLI GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ”

Ziyaret sırasında UİGAD Derneği hakkında bilgiler veren UİGAD Genel Başkanı Cesim Yener ve UİGAD Genel Başkanvekili Binnur Güvener, “UİGAD, olarak SUBESO’nun esnaf kadınlarımız ile ilgili yapmış olduğu tüm çalışmaları yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Kadının iş dünyasında daha etkin ve aktif olmasını temenni ediyoruz.  Kadın esnaf ve sanatkârın başarılı olması, kalkınması ve toplumda önemli işlere imza atması gerektiğine inanıyoruz. UİGAD olarak elde ettiği hakları savunup ilerleyeceği anlayışı ile tüm kadınların bu anlamlı gününü kutluyoruz” ifadelerini kullandılar.

UİGAD Genel Başkanı Cesim Yener, UİGAD Genel Başkanvekili Binnur Güvener, SUBESO Genel Sekreteri Sultan Nazlı Çilek’e, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çiçek takdiminde bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.