Ümraniye Belediyesi’nden amatör kulüplere malzeme desteği
Ümraniye Belediyesi tarafından amatör futbol kulüplerine malzeme desteği verilmesi sebebiyle bir tören düzenlendi. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: “Sporu Ümraniye’de daha yaygın hale getirmek için hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Ümraniye Belediyesi spor ve sporculara verdiği desteği sürdürüyor. Ümraniye, bu alanda yapılan çalışmalarla spor konusunda üst liglere doğru emin adımlarla ilerliyor. Ümraniye Belediyesi bu çalışmalar kapsamında ilçede yer alan 14 amatör futbol kulübüne malzeme desteğinde bulundu.
Spor malzemelerinin kulüplere dağıtımı için Ümraniye Millet Bahçesi spor tesisinde bir tören düzenlendi. Programa katılan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım; “İlçemizde bulunan amatör spor kulüplerine her yıl düzenli olarak malzeme yardımı yapılmaktadır. Bu yıl da ilçemizde bulunan 14 amatör spor kulübünün 640 sporcusuna rekor bir sayıyla toplamda 4960 parça malzeme yardımı yaptık” dedi.