Dolar 40,8120
Euro 47,5849
Altın 4.378,06
BİST 10.824,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cum 29°C
Cts 28°C
Paz 29°C
Pts 30°C

Ünzile Yüksel; “Bu saldırılar bizi yıldırmayacak”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel İstanbul Esenyurt’ta üyelik standına yapılan saldırı sonrasında partililere destek olmak için Esenyurt’a gitti. Saldırıyı “Alçakça”  nitelendiren Yüksel, “Bu saldırılar iktidar olma yolunda bizi yıldıramaz. Alçakça yapılan bu saldırıyı kınıyorum” dedi.

Ünzile Yüksel; “Bu saldırılar bizi yıldırmayacak”
19 Ağustos 2022
A+
A-
İstanbul Esenyurt’ta üye yapan İYİ partililere karşı bir gurup tarafından yapılan saldırı Türkiye’de tepkilere neden oldu. Saldırı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Başkan yardımcısı Ünzile Yüksel, genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve çok sayıda partili saldırıya uğrayan partililere destek olmak için Esenyurt’a gitti.
İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Ünzile Yüksel parti üyelerine yapılan saldırıyı “Alçakça” bulduğunu söyledi. Parti üyelere destek amaçlı Esenyurt’a geldiklerinin altını çizen Yüksel, “Korkak ve kalleşlerin saldırısına uğrayan arkadaşlarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Alçakça yapılan saldırıyı kınıyoruz. “dedi.
Yapılan saldırının kendilerini daha da güçlendirdiğini dile getiren Yüksel, ” Bu tarz saldırılar partimize ilk defa yapılmıyor. Türkiye’nin değişik illerinde benzer saldırılarla mağdur edildik. Ama asla yılmadık. Bu yapılan saldırı bir siyasi partiye değil Demokrasiye yapılan saldırıdır. Bu gün burada tüm siyasi partililerin, demokrasi isteyenlerin yanımızda olması gerekir. Bugün bu saldırıya ses çıkarmayanlar, bu tür saldırılara göz yumanların yarın aynı şekilde saldırıya uğramayacağını anlamına gelmiyor. Çıktığımız iktidar yolunda bu saldırılara boyun eğmeyeceğiz. Yılmadan kutlu yolda Ülkemize demokrasiyi getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.