Dolar 32,4942
Euro 34,7964
Altın 2.492,27
BİST 9.550,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Van Dernekler Federasyon Başkanı Donat’tan Ramazan Bayramı mesajı

Van Dernekler Federasyon Başkanı Fevzi Donat, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Donat, yayınladığı mesajda, “Değerli Dostlar; Bayramlar; hasret değil vuslat, bölünme değil birleşme, ayrışma değil kucaklaşma vaktidir” ifadelerine yer verdi.

Van Dernekler Federasyon Başkanı  Donat’tan Ramazan Bayramı mesajı
13 Mayıs 2021
A+
A-

Van Dernekler Federasyon Başkanı Fevzi Donat, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Donat, yayınladığı mesajda, “Değerli Dostlar; Bayramlar; hasret değil vuslat, bölünme değil birleşme, ayrışma değil kucaklaşma vaktidir. Her ne kadar bu bayram bir araya gelemesek de, idrak ettiğimiz bu mübarek günlerin ülkemize bereket, milletimize saadet, bütün insanlığa selamet getirmesini yüce Allah’tan niyaz eder; Dünyadaki tüm acıların son bulması, birlik, beraberlik, sağlık ve hoşgörünün egemen olması ve sevdiklerimizle kucaklaşacağımız günlerin gelmesi dileklerimle”  ifadelerine yer verdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.